Op de Augustinus beschikken we over 2 contactpersonen. Dit zijn Nathalie Roest, leerkracht van groep 1-2 en Roeline Hulskamp (moeder Aelin).

Leerlingen én ouders en personeel van onze school kunnen bij de contactpersonen terecht wanneer zij een probleem of klacht hebben waar ze ondersteuning bij nodig hebben.

De contactpersoon is géén bemiddelaar, maar is iemand die de melder van de klacht of probleem opvangt, steunt en adviseert. De contactpersoon biedt een luisterend oor en kan een melder van een klacht of probleem steunen bij het vinden van een oplossing en de juiste weg wijzen binnen de school. De gesprekken zijn vertrouwelijk. Informatie wordt alleen gedeeld met derden als de melder daarmee akkoord is.

In de gang bij de zijdeur hangt een brievenbus waar kinderen én ouders en personeel een brief kunnen deponeren wanneer zij behoefte hebben aan een gesprek met een van de contactpersonen.

U kunt uiteraard ook een email sturen naar de contactpersonen, vermeld hierin dan uw gegevens. U wordt dan zo snel mogelijk gebeld.

Roeline  

Roeline Hulskamp               

RoelineHulskamp@gmail.com

Nathalie

Nathalie Roest

n.roest@askoscholen.nl